Om oss

Håheim Kran og Transport AS

Håheim Kran og Transport AS ble etablert i 2005, da kjørte vi kun liftbiler. Vi begynte senere med kranbiler i april 2013.
Våre kranbilsjåfører har lang erfaring bak rattet i kran- og lastebiler.

Vi er medlem i NLF (Norsk Lastebileierforbund).

I dag er vi 13 ansatte, stasjonert i Horten. Vårt arbeidsområde er ut i hele Vestfold og Telemark fylke, men vi kan også utføre oppdrag i Østre Viken (Østfold og Buskerud).

I Håheim Transport har vi stort fokus på kundens fornøyelse. Vi utfører tjenester for både firmaer og privatpersoner, og er opptatt av at kunden skal være fornøyd med arbeidet vi utfører.

Våre kranbiler

Våre kranbiler benyttes i både store og små kran- og transportoppdrag.

2 av våre nyeste kranbiler har diverse utstyr, som personkurv og betongklype.

Tilbyr alle slags små og store kran- og transportoppdrag, f.eks. heise takstein, flytte tunge møbler og andre gjenstander (f.eks. flygel, tunge dører, store markiser, store vinduer), sette sammen moduler til hus (samarbeid med snekkere, utbyggere), sette ut båter om våren, ta opp båter på høsten, transport av båter, generelt flytte tunge ting, mm. Har 2 forholdsvis nye kranbiler med div utstyr, bl.a. personkurv, betongklype, mm. Kranene tåler stor vekt og kan løfte langt. Den ene er en 95 TM (tonnmeter), den andre 68,5 TM.

Om NLF

NLF har rundt 4 000 medlemmer og er en landsdekkende organisasjon. Disse medlemmene har tilsammen rundt 15 000 biler.

Vi er tilknyttet NLFs HMS-system «Kvalitet og Miljø på vei».

Se lastebil.no for mer informasjon.

NLF logo

Samarbeidspartnere

Håheim Kran og Transport AS har et samarbeid med Ragn-Sells for leiekjøring. Våre 8 liftbiler går i leie for Ragn-Sells.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle